Welkom bij Kraamkadoosje! | Bel ons : 0612267611

Winkelmand

Klanten reacties

Reacties van klanten
Reacties van bedrijven aan wie Kraamkadoosje levert:

Melissa Clark – XS4ALL Internet BV: “Sinds jaar en dag bestellen wij voor elke nieuwe ouder het kraamkadoosje. Dit wordt altijd zeer enthousiast ontvangen! In ons kantoor hebben we al een aantal foto’s hangen van babietjes die trots met hun t-shirtje-met-eigen-naam erop pronken. Ook voor de grotere broertjes en zusjes heeft Marthe altijd een leuke en originele verrassing!”

Carla Franken – Springer Science + Business Media: “ik ben al jaren enthousiast over het kraamkadoosje. Ik ben met Marthe in contact gekomen toen ik nog bij mijn vorige werkgever werkte. Bij mijn nieuwe werkgever heb ik haar ook geïntroduceerd en ook hier maken wij nu al weer enige jaren gebruik van haar kado-service.”

“Iedere collega die vader of moeder is geworden was altijd bijzonder aangenaam verrast over de wijze waarop zij iets van “de zaak” ontvingen (“weer eens wat anders en altijd leuk en te gebruiken”). Vooral het T-shirt met de naam van de baby valt, iedere keer weer, enorm in de smaak.”

Chantal Braspenning Klap-Des Bouvrie & Bredius: “Reeds vele jaren bestellen wij het inmiddels befaamde ‘Kraamkadoosje’. En het moet gezegd: het is nog altijd een waanzinnig groot succes!”

“Wij hopen nog vele jaren van je geweldige service & creativiteit gebruik te mogen maken!”

Joke Mertens – Barlavento B.V.: ” Als bedrijf in de zakelijke dienstverlening, wil je je toch op verschillende manieren onderscheiden. Wij proberen dat onder meer te doen door net even iets anders te reageren op persoonlijke mededelingen van onze relaties. Het contact met Marthe was er al, dus al pratend kwamen wij er achter dat zij een leuke site heeft met onderscheidende kraamkadootjes. Op basis van een geboortekaartje dat wij op kantoor krijgen, kiezen wij zoveel mogelijk in dezelfde stijl of kleur(en), een passend kado voor die relatie. De reacties tot nu toe zijn super leuk! In 1 oogopslag is duidelijk dat er niet voor een standaard kado is gekozen maar dat het echt ‘maatwerk’ is. We hopen dan ook dat we nog lang op deze manier kunnen blijven samenwerken.”

Hans Stegeman – IJsseltechnologie: “Mijn collega en vrouw waren aangenaam verrast met het kraamkado. Geen kado wat je zo uit de winkel haalt, maar een kado speciaal gemaakt voor hun dochter Mia.”

Trees Vulto – Trees Vulto DTP en Boekproductie: “We kregen als reactie dat het
t-shirtje met de naam erop zo’n leuk en bijzonder cadeautje was temidden van alle andere cadeaus. Dat werd niet alleen tegen ons gezegd, maar ook aan anderen verteld.”

Nicole Classen – Ontwerpbureau Jong en Klasse in Utrecht: “Kraamkadoosje, origineel kado, groot gemak. Daarom bestel ik ze graag. Voor vrienden die wat verder weg wonen en voor klanten. Een goed en bruikbaar kado per post, daar wordt iedereen blij van.”

Marti Huetink – Uitgeverij Aksant: “Het onderhouden van een goede relatie met auteurs en klanten is van levensbelang voor een uitgeverij. Zeker door het sturen van een attentie waaruit een persoonlijke touch spreekt, toon je werkelijke interesse. Uitgeverij Aksant maakt daarom al jaren gebruik van de producten en diensten van Marthe Elfring. Tot onze grote tevredenheid, maar zeker ook van de ontvangers van het Kraamkadoosje en originele T-shirts. De reacties zijn altijd zeer positief.”

Robin Vrijbloed – Dubois & Co Registeraccountants: “Pas als je zelf een kind hebt gekregen kom je er achter dat van alle kraamcadeautjes maar enkele tot favoriet van baby (en ouders!) kunnen uitgroeien. Veel goedbedoelde attenties verdwijnen in een kast om daar een teruggetrokken bestaan te leiden. Van het handbedrukte T-shirt met zín vrolijke kleuren heb je lang plezier. Een echte aanrader!”

Hester van Zijll de Jong – Z-In Beeld: “Ik heb al heel wat kersverse ouders blij gemaakt met zo’n origineel, ‘op het lijf geschreven’ cadeautje. Zeker vlak na de geboorte heeft de naam van een nieuw kindje nog bijna iets magisch en onwennigs. Als je dan een mooi T-shirtje krijgt met die naam er op, is dat een hele bijzondere verrassing. “